Начало Блог Топ 10 игри за детски партита

Топ 10 игри за детски партита

(Време за четене: 2 минути и 12 сек)
Абонирай се
Top 10 games for children's parties

Радостта от детските партита е най-голяма до 5 годишна възраст, но за сметка на това повечето игри са адаптирани, както за по-малки така и за по-големи деца. Ако вложите и малко въображение, дори и най-обикновените парти игри могат да бъдат адаптирани за броя деца и за техните години.

 1. Подай пратката

Да започнем с една класическа игра, тази игра работи най-добре по средата на партито, когато възрастните слагат масата и децата са неподвижни. Играта е лесна за научаване и от най-малките деца. За целта, уверете се, че за всеки има лакомство. Не забравяйте да следите на кой идва ред.

2. Патица, Патица, Гъска

Тази игра е най-добра за малки пространства. Играта може да бъде интерпретирана по много начини, например Уди, Уди, Бъзз за почитателите на Играта или Елза, Елза, Анна за Замръзналото кралство. Настанете децата в кръг и следвайте правилата. Тази игра е подходяща за деца от 2 до 12 години.

3. Шоколад

Играта е подходяща за деца от 5 годишна възраст нагоре. Децата седят около дъска с разопакован шоколад. Те трябва да се редуват хвърляйки зарчета, докато някой хвърли 6. Детето хвърлило 6, трябва да си сложи шапка, шал, ръкавици и да започне да реже шоколада с нож и вилица. През това време другите деца продължават да хвърлят зарчето и когато някой хвърли 6 хапващият шоколада трябва да спре и другото дете да продължи.

4. Закачи опашката на магарето

Още една игра, която може да бъде адаптирана е старата класика „Закачи опашката на магарето“. Може да закачите носа на Олаф, звездата на щита на Капитан Америка или Белега на Хари Потър. Уверете се само, че имате превръзка за очите. Разбира се може и да играете класическата версия на играта, ако я предпочитате.

5. Спящите лъвове

Ако вълнението излезе извън контрол и тълпата деца е недоволна, тогава може би е време да играте един или два рунда на „Спящи лъвове“. Целта на играта е децата да останат неподвижни, когато родител се разхожда около тях и казва шеги. Всеки, който се почеша, засмее, размести - губи. Победителят е този, който остане най-дълго неподвижен.

6. Лов на съкровища

Ловът на съкровищата улавя въображението на децата от предучилищна възраст и нагоре. Преди децата да са се научили да четат, използвайте снимки като улики. Когато вече са се научили да четат е добра идея да използвате кодиране с подчертаване с цветни маркери уликите. Работейки в екип, децата могат да открият съкровището и да бъдат възнаградени за усилията си.

7. Лов на вещи

Лов на вещи е още една популярна игра за деца от различни възрастови групи. Става и у дома да се играе и на открито. Подгответе лист с предмети, които децата трябва да намерят и гледайте как се развихрят в своето търсене. Ловът навън може да включва всичко от трева до камъче, а на закрито може да включва чорап или парче от Лего.

8. Играта на Ким

Това е една от най-старите парти игри и все още е популярна. В една тава поставете много предмети, дайте на децата минутка или две да огледат всички предмети (Пипането е забранено) покрийте тавата с кърпа и децата трябва бързо да напишат всички неща, които си спомнят, че има в нея. По-малките деца могат да използват по големите за писари. Този, който помни най-много предмети е победителят.

9. Донат предизвикателство

Уверете се, че сте въоръжени с пакет кърпички за почистване на лепкави лица! Закачете донатите на конец, те трябва да висят и децата да се опитват да изядат, колкото се може повече донати. Правилото е да не се използват ръце, те трябва да бъдат зад гърбовете на децата.

10. Музикални статуи

Още една хубав игра за изгарянето на излишната захар е музикални статуи. Децата трябва да танцуват на любимата им музика и когато музиката спре трябва да замръзнат. Ние мислим, че играта е най-добра, когато не излиза никой, а вместо това давате стикер на децата с най-добра поза. Детето с най-много стикери накрая печели награда.

Има още десетки детски игри, които сами може да пресъздадете. Независимо дали са игри от вашето детство или съвременни американски интерпретации, важното тук е децата да се забавляват, смеят и развиват.

За кой град и район си търсите детегледачка?

Търсенето за чужбина се извършва само, като Премиум подбор, защото в момента нашата платформа не поддържа търсене извън София и Варна.

Колко часа ще имате нужда от бавачка?

На какъв график?


Кога са родени твоите деца?
  Кога имаш нужда от детегледачка?
  Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.
  Премиум подбор
  Ние ще потърсим опитна и препоръчана детегледачка вместо теб, лично ще интервюираме всички кандидати, ще им изградим психопрофил, ще проверим техните препоръки и документи.
  • Спести време

   Специалисти в подбора ще свършат всичко вместо теб
  • Проверени

   Лично ще интервюираме и проверим техните препоръки
  • Опитни

   С богат опит и препоръки от други родители
  • 3 месеца гаранция

   Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно

  • Депозит

   Заплаща се депозит {amount}лв, за да стартираме търсенето
   (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
  • Остатък

   Останалата сума от {amount}лв се заплаща, когато наемеш своята детегледачка
  • Заплащане

   Заплаща се {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
   (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
  • Отстъпка

   Подпишете до {date} и ще получите {amount} отстъпка от цената!
  Имаш още въпроси?
  Ако имаш още въпроси или неяснота - свържи се с нас. Звънни ни на +359889323253, пиши ни имейл на info@bavachki.bg или заповядай в нашият офис на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 34.
  Или ако предпочиташ можеш да си чатиш с нас ни пиши във Viber или в Messenger

  Избирам Премиум подбор
  или
  Безплатно намиране
  Ние ще ти предоставим нашата платформа за използване напълно безплатно. В нея ще можеш да публикуваш обява, да събереш кандидатури, да разгледаш профилите им, да се свържеш с всяка една и да уговориш интервюта.
  Избирам Безплатно намиране
  Как можем да се свържем с теб при нови кандидатури?
  Успешно влезе със своят Facebook профил.
  Повече няма да те питаме за парола, но ще имаме нужда от твоят имейл и телефон, за да ти изпращаме кандидатурите.

  Вече имаш профил? Влез с него, преди да публикуваш.
  С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил, където да виждаш кандидатите по обявата си.

  Почти сме готови! Опиши в кратък свободен текст твоето търсене.

  Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

  Твоята заявка е изпратена

  1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
  2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
  3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
  4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.
  Назад
  Публикувана на 17.06.2019

  Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

  Приемам
  Виж още