Начало За нас

За нас

В днешно време родителите, които искат да развиват своята кариера или да имат повече време за себе си са изправени пред предизвикателството да жонглират измежду личният си живот, грижата за децата и професионалните отговорности.

За да не правят компромис със себе си или децата си, родителите поставени в тази незавидна ситуация се обръщат за помощ към услугите на детегледачките. Но да оставиш най-скъпото си на напълно непознат е изключително тягостно преживяване за всеки.

Трудно е да навигираш измежду купища непроверени профили, които нямат препоръки, опит и дори понякога профилни снимки и истински имена.

Поради това с Катя решихме да изградим платформа за проверени детегледачки, която е вече най-голямата такава в България - всички профили се одобряват ръчно, имат опит, който е разпределен по възрастови групи и препоръки от предишни работодатели. С голяма част от бавачките се виждаме на живо и поддържаме контакт.

Работим усилено по изграждането на най-голямата общност от детегледачки в страната, така че децата ни да могат да получат най-доброто възпитание и грижи, като планираме да правим редовни и достъпни обучения за всички, както и нови улеснения за родителите, за да направим по-бърз и лесен избора им на подходяща бавачка.

При нас ще намерите, както детегледачки, така и домашни помощници, които да помагат с грижите във Вашият дом.
Домашни помощници търсим единствено под формата на индивидуален подбор, който можете да заявите по телефона, защото за сега безплатни обяви за тях нямаме, но работим по въпроса.

Екип

Светослав Стефанов

Основател
Обикновено когато ме попитат с какво се занимавам отговарям, че съм програмист, въпреки че нося много шапки всеки ден - говоря с клиенти, с детегледачки, с партньори, отговарям на съобщения и имейли, правя дизайни, пиша текстове и код. С програмиране се занимавам от 12 години и това е моята голяма страст - в дните, когато не мога да го правя се чувствам непълноценен, дори и да съм свършил куп друга работа. Чета основно self-help книги, участвам в няколко общности свързани с интересите ми, храня се, тренирам и живея здравословно, обичам да се разхождам в планината и да готвя. С годините бидейки добре организиран, бързо адаптиращ се, постоянно плануващ следващите си стъпки, съвсем естествено всичко това ме водеше към пътя на предприемачеството - "професията", която обединява множество на брой умения, където единствената константа е промяната и мястото, където мога да използвам всички мои разнообразни страсти на веднъж. Катализаторът, който стартира преминаването ми от постоянна работа към стартирането на bavachki.bg беше от една страна работата ми, която все повече се превръщаше в корпоративна среда и от друга една моя приятелка, която в този момент си търсеше работа, като детегледачка - беше обиколила всички възможни места, но не беше доволна от начина, по който се отнасят към нея, от постоянното пазарене за пари, от допълнителните задължения, които се появяват и куп други проблеми. Аз бидейки също недоволен работещ в този момент си казах, че това е идеалната възможност - напуснах работа и започнах работа по платформа, която да е обърната към търсещите работа, а не както винаги до сега към предлагащите такава. Като идеята с която започнах беше, че ако детегледачката е доволна от работата, отива с желание всеки ден и го прави с любов, то тогава и децата ще бъдат добре обгрижени.
Виж още

Катя Георгиева

Подбор на бавачки
Занимавам се с набиране на персонал и по-точно подбор на детегледачки от 2017 година. Отличавам се от колегите си с това, че работя и като детегледачка. Освен това съм и горда баба и много обичам да помагам в грижите за моя внук. Всичко това ми дава възможност да имам поглед върху подбора на детегледачки и от трите страни: като Родител, като Детегледачка и като Агенция. Смятам че това ключово предимство ми помага да съм съпричастна и на трите страни по равно, когато избирам най-подходящият човек, когото да изпратим да се грижи за някое детенце. Обичам своята работа, макар и на моменти да е трудна и напрегната и да получаваме предизвикателни искания. Често "нося" всичко това с мен вкъщи и продължавам да го мисля по цели вечери. Но забравям за тревогите, когато клиентът ни се обади доволен и с усмивка на лицето, уверен в избора си ни каже, че е избрал детегледачка, а след това и самата детегледачка ни обсипва с благодарности и (виртуални) прегръдки. С голяма част от бавачките, които интервюирам при нас имаме последващ контакт, напътствам ги с работни съвети и постоянно се опитвам да им помогна да полагат най-добрите грижи за децата. Много съм научила през годините като детегледачка - какво бавачката трябва да прави и какво не трябва, как да се държи и как да защитава интересите си. С нетърпение очаквам всяка една възможност, в която мога да споделя тези мои знания - стартирахме обучения за Професионални Детегледачки, където преподавам Етика на работното място, Как да се държим по време на интервюта и т.н. През свободното си време обичам да се катеря в планината и да ходя на футболните мачове на моя син. Имаме голямо и сплотено семейство и всички много се подкрепяме - моята мисия е да помогна на всички да постигнат това.
Виж още

Другите за нас

Her Startup

Детегледачките в помощ на баланса и личното пространство на родителите

Бавачките дават възможност на родителите да създадат лично пространство, така че да могат да си поддържат баланса в ежедневието по възможно най-ефектнивния начин и същевременно да отгледат и възпитат своите деца.
Offnews.bg

Да работиш като детегледачка по време на пандемия

Яслите и детските градини отново са затворени, а много от родителите вече нямат отпуски и болнични. Това принуждава много от тях да наемат, човек, който да се грижи за децата им, което също не е лесно в условията на социална дистанция.

Bavachki.bg в цифри

  • 3770
    Обгрижени деца
  • 2930
    Спокойни родители
  • 1170
    Активни детегледачки

Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

Приемам
Виж още