Начало Блог Изхранване на детегледачката

Изхранване на детегледачката

(Време за четене: 1 минути и 49 сек)
Абонирай се
Изхранване на детегледачката

Когато детегледачката е на пълен работен ден от сутрин до вечер, резонно изниква въпросът за нейното изхранване. Естествено тя не може да стои гладна толкова часове, а като всеки човек има своите биологични нужди. В повечето случаи, като при работещите на 8-часов работен ден служители, е необходим обяд извън къщи (приемаме, че сутрин ще дойде закусила, а до вечеря вече ще е приключил ангажиментът й). Няколко са възможните варианти, които може да й се предложат и задължително да бъдат обсъдени предварително с нея:

  1. Семейството осигурява обяд на детегледачката. В този случай трябва да имате грижата като работодател всеки ден да предлагате различно меню на жената, като го съобразявате с нейните хранителни навици, предпочитания, алергии. Прието е да има в наличност поне 2-степенно меню (супа и основно или основно и десерт)+ хляб. Този вариант на пръв поглед е най-затормозяващ за родителите, но той има и своите предимства: при осигурен качествен обяд бихте могли да приспаднете цялата или част от сумата за него от дневното възнаграждение. Също така този жест на внимание би ви сближил още повече с жената и реално тя би могла да се чувства като част от вашето семейство, което би допринесло в положителна насока за грижите й към вашето дете.
  2. Детегледачката да хапва каквото има в хладилника. Това донякъде се припокрива с първия вариант, като тук вие се задължавате в хладилника винаги да има нещо подходящо за обяд (това може да бъде основното от вашата вечеря, при положение че детегледачката няма причина да не го консумира или могат да бъдат достатъчно продукти, с които тя да си направи сандвич например). Този случай е приемлив само при положение, че вие имате нагласата и разрешавате на жената да „рови“ в личното ви пространство, наречено хладилник.
  3. Бавачката има задължение да готви за семейството. Тогава тя преспокойно може да си отдели и една порция за себе си. Този вариант е по-рядко срещан, ако детегледачката е без настаняване – обикновено, ако има задължение да готви, то родителите предпочитат тя да приготвя храната с нейните специфики персонално за детето, а не за всички вкъщи. А ако е с настаняване, то обядът е само една от малкото точки във вашите взаимоотношения, които трябва да разисквате.
  4. Бавачката да си носи храна. Най-удобен вариант за родителите (все пак колко от работодателите у нас осигуряват обяд на служителите си, нали). При тази опция те би трябвало да осигурят възможност за притопляне на донесеното, прибори и т.н. Допълнителната екстра тук е, че семейството ще плаща „чисто“ за грижата за детето, без да се съобразява с неща от рода на „социални придобивки“, за които би могъл да се приеме обяда в контекста.

Независимо кой от вариантите предпочетете, трябва да предвидите време, в което жената да има време за кратък отдих и да обядва. Уговаряне на точна „обедна почивка“ е мисия невъзможна при малки деца с непостоянен режим, но все пак без такава не може. В краен случай тя би могла да обядва заедно с вашето дете, ако то не се нуждае от постоянна помощ за това. Хубаво е да й осигурите поне едно кафе или чай на ден. Единствено нетолерантност бихте могли да проявите, ако жената е пушачка и естествено съвсем неприемливо би било час по час да излиза на терасата или двора за този си свой навик (затова и повечето родители търсят непушачки).

За кой град и район си търсите детегледачка?

Търсенето за чужбина се извършва само, като Премиум подбор, защото в момента нашата платформа не поддържа търсене извън София и Варна.

Колко часа ще имате нужда от бавачка?

На какъв график?


Кога са родени твоите деца?
    Кога имаш нужда от детегледачка?
    Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.
    Премиум подбор
    Ние ще потърсим опитна и препоръчана детегледачка вместо теб, лично ще интервюираме всички кандидати, ще им изградим психопрофил, ще проверим техните препоръки и документи.
    • Спести време

      Специалисти в подбора ще свършат всичко вместо теб
    • Проверени

      Лично ще интервюираме и проверим техните препоръки
    • Опитни

      С богат опит и препоръки от други родители
    • 3 месеца гаранция

      Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно

    • Депозит

      Заплаща се депозит {amount}лв, за да стартираме търсенето
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Остатък

      Останалата сума от {amount}лв се заплаща, когато наемеш своята детегледачка
    • Заплащане

      Заплаща се {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      Не дължиш нищо предварително! Заплаща се след като наемеш своята детегледачка сумата от {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Отстъпка

      Подпишете до {date} и ще получите {amount} отстъпка от цената!
    Имаш още въпроси?
    Ако имаш още въпроси или неяснота - свържи се с нас. Звънни ни на +359889323253, пиши ни имейл на info@bavachki.bg или заповядай в нашият офис на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 34.
    Или ако предпочиташ можеш да си чатиш с нас ни пиши във Viber или в Messenger

    Избирам Премиум подбор
    или
    Безплатно намиране
    Ние ще ти предоставим нашата платформа за използване напълно безплатно. В нея ще можеш да публикуваш обява, да събереш кандидатури, да разгледаш профилите им, да се свържеш с всяка една и да уговориш интервюта.
    Избирам Безплатно намиране
    Как можем да се свържем с теб при нови кандидатури?
    Успешно влезе със своят Facebook профил.
    Повече няма да те питаме за парола, но ще имаме нужда от твоят имейл и телефон, за да ти изпращаме кандидатурите.

    Вече имаш профил? Влез с него, преди да публикуваш.
    С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил, където да виждаш кандидатите по обявата си.

    Почти сме готови! Опиши в кратък свободен текст твоето търсене.

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

    Твоята заявка е изпратена

    1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
    2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
    3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
    4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.
    Назад

    Вход в профила

    Продължи
    Назад

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.
    Може би е вече имате акаунт и се опитвате да регистрирате нов? В случай, че е така, можете да опитате да си възстановите паролата от страницата Забравена парола
    Здравей , въведете кода от SMS-а тук.
    Изпрати SMS отново
    Вход в профила
    Здравей ,
    Забравена парола?
    Вход в профила
    Публикувана на 19.04.2024

    Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

    Приемам
    Виж още