Начало Блог Може ли да наемете детегледачка да взима децата ви от градина, училище, спорт?

Може ли да наемете детегледачка да взима децата ви от градина, училище, спорт?

(Време за четене: 1 минути и 47 сек)
Абонирай се
Can you hire a babysitter to pick up your kids from garden, school, sports?

Имате деца, които ходят на градина или училище и са достатъчно малки, за да не могат да се прибират сами. Децата ви посещават различни допълнителни дейности – частна занималня, езиков курс, спорт, логопед. А вие работите до по-късен час и не ви е възможно да излизате от работа, за да ги приберете вкъщи навреме. Или дори нямате възможност да ги вземете от градина или училище и да ги заведете на извънкласните дейности. Към всичко това, отглеждате децата си сами с партньора си и не разчитате на помощ от баби и дядовци. Доста семейства са в тази ситуация и се изправят пред проблема какво точно да направят.

Смяна на работно време или дори напускане на работа от единия родител са невъзможна опция. Но има една напълно възможна и лесно осъществима опция, която ще ви спести много главоболия и притеснения – наемане на бавачка. Но не такава на пълен работен ден, а само за дните и часовете, в които ви е необходимо да взима, прибира и гледа децата ви, докато вие се върнете от работа. Заплащането става на час, в зависимост от броя часове, за които сте наели детегледачката. Така че вие може да пресметнете и определите какво точно ще ви струва и ще бъде ли достатъчно приемливо за вас.

Цената на услугата варира според опита на бавачката, броя и възрастта на децата, къде живеете, транспортните разходи, допълнителни задължения, евентуални специални потребности на детето. Ако се налага детегледачката да минава дълги разстояния между градината/училището, дома ви и школите за допълнителни дейности, за които е необходимо транспорт – преценете кое ще е най-подходящо за вас – да плащате за билети или карти за градския транспорт, такси или гориво за личния автомобил на бавачката, ако има такъв и се уговорите да го използва. В зависимост от бюджета, който сте отделили за наемането на тази услуга, може да избирате между по-опитна детегледачка или такава без никакъв опит. Все пак ясно е, че едната взема малко по-скъпо от другата. 

Може да ви изненадаме, ако ви кажем, че може да наемете бавачка и съвсем инцидентно, за конкретен ден и случай, без предварителна уговорка, за да вземе децата ви от някъде, да ги прибере вкъщи и да се грижи за тях до вашето прибиране.

А колкото до това, как най-лесно може да намерите точната бавачка, проверена, изпитана и с препоръки от други родители – използвайте Платформата на bavachki.bg. Услугите ни са напълно безплатни, без да изискваме от вас такса или комисиона. Необходимо е само да въведете данните и изискванията си, след което очаквайте да получите оферти от различни бавачки, които се интересуват от възложената ви работа. Понякога откликват толкова много детегледачки, че може да се затрудните единствено в това, коя по-напред да изберете.

След като вече се договорите с бъдещата си бавачка и я наемете, не забравяйте да предупредите в градината или училището за това, че тя ще взима децата ви. Вероятно ще трябва да попълните и декларация, в която давате съгласието си учителите да издават детето ви на точно тази личност, упоменавайки задължително нейните имена. Ако изберете варианта да се доверите на детегледачка да взима и/или води децата ви от градина, училище или допълнителни дейности, то със сигурност имате правото да очаквате добро и отговорно отношение. Винаги го изисквайте!

За кой град и район си търсите детегледачка?

Търсенето за чужбина се извършва само, като Премиум подбор, защото в момента нашата платформа не поддържа търсене извън София и Варна.

Колко часа ще имате нужда от бавачка?

На какъв график?


Кога са родени твоите деца?
  Кога имаш нужда от детегледачка?
  Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.
  Премиум подбор
  Ние ще потърсим опитна и препоръчана детегледачка вместо теб, лично ще интервюираме всички кандидати, ще им изградим психопрофил, ще проверим техните препоръки и документи.
  • Спести време

   Специалисти в подбора ще свършат всичко вместо теб
  • Проверени

   Лично ще интервюираме и проверим техните препоръки
  • Опитни

   С богат опит и препоръки от други родители
  • 3 месеца гаранция

   Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно

  • Депозит

   Заплаща се депозит {amount}лв, за да стартираме търсенето
   (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
  • Остатък

   Останалата сума от {amount}лв се заплаща, когато наемеш своята детегледачка
  • Заплащане

   Заплаща се {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
   (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
  • Отстъпка

   Подпишете до {date} и ще получите {amount} отстъпка от цената!
  Имаш още въпроси?
  Ако имаш още въпроси или неяснота - свържи се с нас. Звънни ни на +359889323253, пиши ни имейл на info@bavachki.bg или заповядай в нашият офис на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 34.
  Или ако предпочиташ можеш да си чатиш с нас ни пиши във Viber или в Messenger

  Избирам Премиум подбор
  или
  Безплатно намиране
  Ние ще ти предоставим нашата платформа за използване напълно безплатно. В нея ще можеш да публикуваш обява, да събереш кандидатури, да разгледаш профилите им, да се свържеш с всяка една и да уговориш интервюта.
  Избирам Безплатно намиране
  Как можем да се свържем с теб при нови кандидатури?
  Успешно влезе със своят Facebook профил.
  Повече няма да те питаме за парола, но ще имаме нужда от твоят имейл и телефон, за да ти изпращаме кандидатурите.

  Вече имаш профил? Влез с него, преди да публикуваш.
  С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил, където да виждаш кандидатите по обявата си.

  Почти сме готови! Опиши в кратък свободен текст твоето търсене.

  Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

  Твоята заявка е изпратена

  1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
  2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
  3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
  4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.
  Назад
  Публикувана на 30.04.2020

  Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

  Приемам
  Виж още