Начало Блог Детегледачка за морето

Детегледачка за морето

(Време за четене: 2 минути и 31 сек)
Абонирай се
Детегледачка за морето

Според опита ни, да вземеш детегледачка за Несебър или детегледачка за Гърция е почти сигурна предпоставка за по-ефективна и безгрижна почивка. Освен че ще се избегне лудницата и дискомфорта на плажа и в ресторанта, вземайки детегледачка с вас, смело може да разбиете клишето „с деца на море“  Доказано е, че присъствието на повече възрастни прави детето по-кротко и послушно. А да има някой, който да ви отмени в ежеминутната грижа за наследника, е безценно!

Едно от най-съкровените желания на работещите родители е да прекарат пълноценна, спокойна и изпълнена само с положителни емоции почивка със семейството си. За фамилиите с малки деца обаче това се превръща в истинско предизвикателство. Въпреки това с настъпването на лятото неизменно се планира и летния отдих, като най-често той е на море – в България или чужбина.

За бавачката това изобщо не е почивка, макар и дишайки морски въздух. Напротив! Това е сериозна работна заетост. Затова е нужно родителите да уточнят предварително важните точки от ангажимента й, за да няма разочарование, разногласия и напрежение и за двете страни, както и да се стига до крайности като преждевременно прекратяване на почивката например. Ето някои насоки, които може да са от полза за работодателя:

  • Родителите поемат разходите за пътуване, храна, настаняване. Ако това е детегледачката, с която си работите целогодишно, тогава е резонно към основната й заплата да се добави и възнаграждение, предмет на допълнителна договорка и базирано на ангажиментите й на морето.
  • Обикновено работното време на детегледачката на морето е доста по-дълго в сравнение с това в условията на апартамента ви. Може би е дори малко размито понятие, защото има вариант да започва от ранни зори и да продължава до късна вечер (или поне докато децата са будни). Затова е важно предварително това да е изговорено между вас и съответно да сте постигнали договорка за заплащането.
  • Ясно очертайте ангажиментите й. Искате сутрин да води сама детето на плажа; искате да е отговорна за храненията; желаете следобед да е ангажирана със свободни занимания и разходка с детето; желаете да ви придружава или не в ресторантите; желаете вечер да е с децата ви, докато вие сте навън и т.н. Колкото по-обстойна и детайлна предварителна програма за ангажиментите й направите, толкова и вие, и тя ще сте по-спокойни, всичко ще върви гладко и вие ще успеете наистина да се насладите на отдиха си.
  • В случай, че търсите детегледачка само и единствено за морето, тогава най-удачният откъм финанси вариант е да изберете местна бавачка. Така няма да ви се налага да покривате разходите за транспорт, настаняване и храна (разбира се отново зависи какво ще изисквате от нея). Големият минус тук е, че детето няма да е свикнало с въпросната дама и това може да затрудни адаптацията му в и без това различната обстановка. Не е изключено и вие да не одобрявате подхода и отношението й към детето.
  • Може и да звучи леко дискриминационно, но вашата детегледачка за морето трябва да е в отлична физическа форма. Това е пряко свързано с неизчерпаемата детска енергия, която трябва да е поне еднаква с тази на детегледачката, за да не се излага детето на излишни рискове. Знаете колко бързо малкото дете се затичва към водата, колко бързо може да бяга по плажната ивица след някоя птица или след сладоледаджията. Затова детегледачката трябва да е винаги в кондиция да реагира на изкушенията на морската шир и мамещите забавления извън нея.
  • Полезно ще е детегледачката да има опит с детски неразположения от рода на разстройство, повръщане, ухапване от кърлеж, вода в ухото и др. Тук в никакъв случай не отменяме родителската отговорност и грижа, но понякога майките, особено младите майки, се паникьосват в някои от изброените случаи и добре би било да имат подкрепа и спокойно поведение до себе си за справяне с тези често срещани симптоми при досега на детето с морския климат, различната храна и обстановка.

Винаги е трудно да намериш детегледачка, която да се откъсне от дома, за да дойде да работи на морето. Подобно, както при настаняването, така и тук трябва много специфичен профил бавачки, които да нямат ангажименти към някого и да отидат в друго населено място за няколко месеца. Можете да потърсите сами детегледачки, като публикувате безплатна обява при нас или ако искате да спестите време в търсене да се доверите на услугите на нашата агенция за детегледачки, където след кратък разговор по телефона (или на място в офиса ни) ще предложим няколко проверени бавачки, които да отговарят на критериите и няма да се налага да минавате сами през целият подбор на кадри. Успех в търсенето и дано да си изкарате едно незабравимо и спокойно лято :)

За кой град и район си търсите детегледачка?

Търсенето за чужбина се извършва само, като Премиум подбор, защото в момента нашата платформа не поддържа търсене извън София и Варна.

Колко часа ще имате нужда от бавачка?

На какъв график?


Кога са родени твоите деца?
    Кога имаш нужда от детегледачка?
    Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.
    Премиум подбор
    Ние ще потърсим опитна и препоръчана детегледачка вместо теб, лично ще интервюираме всички кандидати, ще им изградим психопрофил, ще проверим техните препоръки и документи.
    • Спести време

      Специалисти в подбора ще свършат всичко вместо теб
    • Проверени

      Лично ще интервюираме и проверим техните препоръки
    • Опитни

      С богат опит и препоръки от други родители
    • 3 месеца гаранция

      Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно

    • Депозит

      Заплаща се депозит {amount}лв, за да стартираме търсенето
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Остатък

      Останалата сума от {amount}лв се заплаща, когато наемеш своята детегледачка
    • Заплащане

      Заплаща се {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      Не дължиш нищо предварително! Заплаща се след като наемеш своята детегледачка сумата от {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
      (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
    • Отстъпка

      Подпишете до {date} и ще получите {amount} отстъпка от цената!
    Имаш още въпроси?
    Ако имаш още въпроси или неяснота - свържи се с нас. Звънни ни на +359889323253, пиши ни имейл на info@bavachki.bg или заповядай в нашият офис на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 34.
    Или ако предпочиташ можеш да си чатиш с нас ни пиши във Viber или в Messenger

    Избирам Премиум подбор
    или
    Безплатно намиране
    Ние ще ти предоставим нашата платформа за използване напълно безплатно. В нея ще можеш да публикуваш обява, да събереш кандидатури, да разгледаш профилите им, да се свържеш с всяка една и да уговориш интервюта.
    Избирам Безплатно намиране
    Как можем да се свържем с теб при нови кандидатури?
    Успешно влезе със своят Facebook профил.
    Повече няма да те питаме за парола, но ще имаме нужда от твоят имейл и телефон, за да ти изпращаме кандидатурите.

    Вече имаш профил? Влез с него, преди да публикуваш.
    С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил, където да виждаш кандидатите по обявата си.

    Почти сме готови! Опиши в кратък свободен текст твоето търсене.

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

    Твоята заявка е изпратена

    1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
    2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
    3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
    4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.
    Назад

    Вход в профила

    Продължи
    Назад

    Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.
    Може би е вече имате акаунт и се опитвате да регистрирате нов? В случай, че е така, можете да опитате да си възстановите паролата от страницата Забравена парола
    Здравей , въведете кода от SMS-а тук.
    Изпрати SMS отново
    Вход в профила
    Здравей ,
    Забравена парола?
    Вход в профила
    Публикувана на 20.04.2024

    Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

    Приемам
    Виж още