Начало Блог Бавачки.bg Началото

Бавачки.bg Началото

(Време за четене: 1 минути и 33 сек)
Абонирай се

Бавачки.bg е платформа за намиране на персонал свързан с грижите за децата, създадохме я с много любов и старание, вложихме в нея цялото си сърце и въображение, събрахме под един покрив най-атрактивните предложения и забавления, създадохме екип от професионалисти, които обичат и знаят как да се грижат за децата Ви.

Концепцията ни е подчинена на силата на информацията, предимството на добрата комуникация и следването на високи професионални стандарти в областта на съвременните начини за отглеждане и възпитание на Вашите малки палавници.

Иновативната онлайн платформа дава възможност за бърз, лесен и удобен достъп на работещи семейства, нуждаещи се от помощ при отглеждането на детето им.  Предлаганите услуги, помагат на родителите да организират и планират, както своите задължения и свободно време, така и ежедневието на детето си. Регистрацията и намирането на идеалната бавачка ще Ви костват само няколко минути. За да сте сигурни, че изборът Ви е правилен, имате възможност да направите онлайн интервю. За Ваше улеснение и удобство създадохме център за безопасност и стараници с полезни съвети. Използването на нашата платформа ще Ви спести време, тъй като всяка стъпка от регистрацията до заплащането се извършва онлайн.

За да бъдете уверени и спокойни, че Вашето дете ще бъде в сигурни ръце, ръководството на агенцията лично провежда интервю и извършва обучение на  всяка желаеща да работи в агенцията бавачка. Обученията, които предлагаме са във всички необходими аспекти за детска грижа, като периодично се въвеждат и нови теми с актуална информация.

Индивидуалният подход към децата, съобразен с техните интереси и заложби, обученията и опита на нашите бавачки им позволяват да работят за развитие на интелигентността, на общите психични процеси - памет, мислене, въображение, както за физическото и когнитивното развитие. За деца със специални образователни потребности предлагаме специално обучени кадри събразени със спецификата на нарушенията.

Нашите бавачки ще запазят и ще продължат  започнатият в семейството от Вас, родителите, процес на възпитание и изграждане на морални и духовни ценности, защото са опитни професионалисти, които уважават детската личност и обичат да са заобиколени от детски усмивки и грейнали детски очи.

За нас всеки направен избор е изключителна отговорност. Грижата за децата за нас не е просто работа, тя е призвание и желание да направим така, че тези малки създания да израстнат обградени с обич и нежност, топлота и внимание.

Всички вие млади хора, устремени в усилията си да създадете уютни условия за отглеждане, възпитание, обучение и сигурност за вашите деца, имате нужда от партньор, на когото да се доверите в забързаното ежедневие.

В наше лице имате верен съюзник!

Направете тази стъпка. Доверете ни се!

Защото предлагаме сигурност, безопасност и професионализъм, качество и отношение във всичко, което правим.

Скъпи родители, по повод стартирането на нашата дейност, ние Ви предлагаме използването на всички услуги на сайта напълно безплатно. Така ще имате приоритет  да тествате възможностите на нашия продукт.

За кой град и район си търсите детегледачка?

Търсенето за чужбина се извършва само, като Премиум подбор, защото в момента нашата платформа не поддържа търсене извън София и Варна.

Колко часа ще имате нужда от бавачка?

На какъв график?


Кога са родени твоите деца?
  Кога имаш нужда от детегледачка?
  Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.
  Премиум подбор
  Ние ще потърсим опитна и препоръчана детегледачка вместо теб, лично ще интервюираме всички кандидати, ще им изградим психопрофил, ще проверим техните препоръки и документи.
  • Спести време

   Специалисти в подбора ще свършат всичко вместо теб
  • Проверени

   Лично ще интервюираме и проверим техните препоръки
  • Опитни

   С богат опит и препоръки от други родители
  • 3 месеца гаранция

   Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно

  • Депозит

   Заплаща се депозит {amount}лв, за да стартираме търсенето
   (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
  • Остатък

   Останалата сума от {amount}лв се заплаща, когато наемеш своята детегледачка
  • Заплащане

   Заплаща се {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
   (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
  • Отстъпка

   Подпишете до {date} и ще получите {amount} отстъпка от цената!
  Имаш още въпроси?
  Ако имаш още въпроси или неяснота - свържи се с нас. Звънни ни на +359889323253, пиши ни имейл на info@bavachki.bg или заповядай в нашият офис на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 34.
  Или ако предпочиташ можеш да си чатиш с нас ни пиши във Viber или в Messenger

  Избирам Премиум подбор
  или
  Безплатно намиране
  Ние ще ти предоставим нашата платформа за използване напълно безплатно. В нея ще можеш да публикуваш обява, да събереш кандидатури, да разгледаш профилите им, да се свържеш с всяка една и да уговориш интервюта.
  Избирам Безплатно намиране
  Как можем да се свържем с теб при нови кандидатури?
  Успешно влезе със своят Facebook профил.
  Повече няма да те питаме за парола, но ще имаме нужда от твоят имейл и телефон, за да ти изпращаме кандидатурите.

  Вече имаш профил? Влез с него, преди да публикуваш.
  С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил, където да виждаш кандидатите по обявата си.

  Почти сме готови! Опиши в кратък свободен текст твоето търсене.

  Опс, имаме проблем! Вероятно имате пуснат Ad Blocker, който скрива Captch-ата. Ако ли не, свържете се с нас, за да потърсим проблема заедно.

  Твоята заявка е изпратена

  1. Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, за да изградим заедно профилът на бъдещата Ви детегледачка
  2. След което ще очакваме да ни преведете депозит в размер на 100 лв. по банков път, за да стартираме търсенето
  3. Когато намерим подходящи кандидати, ще ги изпратим на предоставеният от Вас имейл адрес.
  4. Когато се спрете на някой от кандидатите, ще организираме интервю в удобно за Вас време и място.
  Назад
  Публикувана на 24.01.2018

  Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

  Приемам
  Виж още