Начало Какво е обява ?

Какво е обява ?

Съвременната майка и жена има високи изисквания за отглеждането и възпитанието на децата си. Но често кариерата й изисква да се върне на работното място, когато детето едва е проходило. Възниква въпроса: Кой най-добре ще се грижи за моето съкровище?

Мили родители, ако имате прекалено много ангажименти  или просто искате да отделите всяка свободна минута за Вашите деца или имате нужда от бавачка със специални изисквания, може да използвате публикуването на “ОБЯВА“.

Избора на тази услуга в платформата ще Ви спести, време за ходене по безброй интервюта в търсене на идеалния кандидат

  • За да имате възможност да публикувате обява се изисква регистрация, ако вече имате такава влизате в акаунта си с имейл и парола и натискате бутона + Добави обява
  • След което се отваря страница в която описвате подробно, конкретно и ясно Вашите нужди, специфични изисквания, часови диапазон и допълнителни ангажименти с които желаете да съобразява вашата бавачка.
  • Тук ще намерите препоръки как да напишете по-добре Вашата обява. Писането на добра обява е важен елемент в търсенето на повече и подходящи кандидати.
  • От съображения за безопасност и сигурност, както за бавачките, така и за семействата, след като публикувате обява, екипа на Bavachki.bg я проверява и одобрява. След което всички бавачки регистрирани в платформата от Вашия град биват известявани.
  • Когато бавачка кандидатства по обявата, Вие ще бъдете уведомени с имейл и ще имате възможност да разглеждате профила ѝ.
  • Валидността на обявата е за период 20 дни. За да увеличите възможностите си за избор, може да споделите обявата в социалните мрежи и /или форуми.


Как да спрем обявата ?

  • Обявата се спира автоматично след изтичане на 20 дневния период на активност
  • Ако сте намерили подходящ кандидат преди изтичането на обявата, отваряте обявата и натискате бутона в горния десен ъгъл на страницата +Спри обява, след което тя няма да е видима. Така ще си спестите телефонните разговори със заинтересувани от обявата хора, които няма как да знаят, че тя вече не е актуална. 

Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

Приемам
Виж още