Начало Как работи Bavachki.bg за детегледачки

Как работи Bavachki.bg за детегледачки

Довършване на профил

Току що сте създали профилът си, но все още не можете да кандидатствате по обяви ? Излиза ви надпис по средата на екрана, който Ви подканва да си „довършите профилът“ ? Но какво означава това ?

Когато се регистрирате в платформата, Вие създавате основен профил. В основният профил има обща информация за Вас, като имената Ви, контакти, местонахождение и т.н. Трябва да попълните тази основна информация, за да можем да знаем кой е човекът от другата страна на компютъра и как да се свържем с Вас.

Създаване на профил на детегледачка

Нашата платформа поддържа различни на брой типове профили ( детегледачки, болногледачки, домашни помощници и т.н. ). За да можем да Ви изпращаме оферти за даденият тип работа, е нужно да си направите и съответният профил. След като вече имате основен профил, можете да преминете към създаването на такъв на Детегледачка от тук.

Колкото повече информация попълните в профилът си, толкова по-вероятно е родителите да Ви наемат. Профилът Ви служи като автобиография. Когато кандидатствате по обява, Вие всъщност изпращате профилът си на родителите. И ако Ви харесат, ще се свържат с Вас. За това се постарайте да имате добре изглеждащ профил.

Най-важната информация, която трябва да попълните е:

  • Заплащане – т.е. какво заплащане очаквате да получавате на час
  • Опит – т.е. какъв опит имате в грижата с деца
  • Какви допълнителни умения / сертификати имате
  • Обща информация – попълнете със свободен текст нещо за Вас.

Вижте повече тук за това Как да имате по-добър профил

 

Активиране на профила

След като създадете профилът си на Детегледачка се свържете с нас. Ние сме на разположение във Facebook , Messenger , +359 889 323253 както и от нашата Контактна форма

 

След като прегледаме профилът Ви, ако всичко изглежда наред, ще го активираме и ще се свържем с Вас.

Кандидатстване по обяви

След като профилът Ви е попълнен и активиран, вече можете да кандидатствате по обяви ( преди това не можете ) !

За да получавате известия при нови обяви във Вашият град, трябва работното положение да е „Търся си работа“. След като получавате известията, можете да отворите обявата и още в началото ще видите бутона с който да кандидатствате. Прочетете обявата добре, запознайте се с изискванията и ако ви се стори подходяща, изпратете Вашата оферта.

Създаване на ангажименти

Родителят събира оферти от различни детегледачки, провежда интервю с тези, които си хареса и ако реши, може да наеме избраната.

Ако родителят реши да Ви наеме, ще получите известие на имейла, че имате създаден ангажимент по обявата. В ангажимента ще видите нужната информация за това къде ще се проведе, за колко и какви деца ще се грижите и точен адрес.

От профилът си можете да видите всички ваши предстоящи ангажименти.​

 

Успех !

Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

Приемам
Виж още