Начало Как да имаме по-добър профил ?

Как да имаме по-добър профил ?

Вашият профил в Бавачки.бг е като ваша автобиография. Той дава на родителите цялостен преглед на вашите умения, квалификации и личност.

След като родителите преглеждат потребителския ви профил, те решават дали искат да се свържат, за да научат повече за вас и в крайна сметка, ако искат да направят интервю. Затова е важно да направите най-доброто впечатление и да се представите добре.

Прочетете за няколко съвета, за да ви помогнем да създадете страхотен  профил.

 

Насоки за писане на биография

Преди всичко, най-важният аспект от доброто описание трябва да бъдат Вашите преживявания . Тези въпроси могат да започнат:

  • На колко години започнахте да работите като бавачка ?
  • На пълен работен ден ли предпочитате да работите ?
  • Какво ви накара да искате да станете бавачка ?
  • С деца на каква възраст имате повече опит ?
  • Опишете защо искате да се занимавате с такава работа ?
  • Включете допълнителни подробности за личността и хобита, си така че семействата да могат да разберат кой сте и как можете да общувате с децата им.
  • Имате ли някакви правила за начина на живот - като диетични ограничения или религиозни предпочитания, които биха повлияли на това, как се грижите за децата на някой друг ?
  • Имате ли някаква специфична философия на отглеждането? (Абсолютно никакви сладки - един час упражнения ?)
  • Имате ли любими игри или дейности, които обичате да правите с децата?

 

Не забравяйте да коригирате!

Родителят най-вероятно ще забележи, ако в профила Ви има допуснати правописни грешки; Това показва, че е написан бързо и може би не е добре обмислен. Дори и една печатна грешка допусната от небрежност ще даде отрицателно отражение върху вас.

Не давайте на семействата причина да не Ви наемат. Ако не сте най-великият редактор в света, помолете приятел да погледне профила Ви.

Избирате снимка, която прави профила ви открояващ се

Снимката на потребителския ви профил е първото ви впечатление за родителите на сайта, поради което се счита за голяма част от процеса на наемане. Изрежете себе си от груповите снимки, избягвайте аксесоари, като слънчеви очила и шапки, които крият лицето ви и не забравяйте да се усмихнете!

Bavachki.bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване

Приемам
Виж още