Катя

Профилна снимка на Катя
 • Катя (детегледачка)

 • Проверен профил
 • Опит 13 години и 1 месеца
 • Оценка 5.0
 • Заплащане 10 лв/час
 • Свържи се
София [ Лозенец ]
45 години
Жена
Средно

Кратко представяне

На 45 години, семейна с две момчета на 25 и 17 години и две прекрасни внучета момчета едното на 2 години и бебче на 3 месеца. Ще представя само опитам като детегледачка. До преди една година работих 5 години за семейство с две деца. Като децата пораснаха, аз започнах работа в агенцията за подбор на персонал (НАННИ) собственост на майката. За съжаление през 2020 март месец дойде пандемията и бях съкратена. Имам опит в различни семейства за по часови грижи с деца. В момента от седем месеца работя в агенция Bavachki. bg като подбор на персонал и едновременно с това съм детегледачка в две семейства след обедно, за деца на възраст от 5 месеца до 4- 7 годишни. Занимавам се и с грижи за деца по време на различни мероприятия. Две години работих в семейство с две деца , като личен шофьор и детегледачка. Имам личен автомобил, в отлично здравословно състояние съм. Мога да пътувам със семейството и да работя вечер. За мен децата са най чистите и мили същества! Приемам детегледачеството не като работа, а като едно приятно преживяване с различните деца. Успявам да намеря общ език с децата. Мога да представя препоръки от семейства.

Документи

Сертификат за „Първа долекарска помощ”
Имам допълнително обучение за грижа за деца
Свидетелство за съдимост
Медицинско свидетелство
Удостоверение за психично здраве
Активен шофьор

Опит с деца

 • до 12 месечни: 4 години
 • 1-3 годишни: 4 години
 • 4-6 годишни: 2 години
 • 7-12 годишни: 2 години и 6 месеца
 • 12+ годишни: 7 месеца
Може да се грижи за дете на възраст: няма значение
За колко деца бихте се грижили? няма значение
Допълнителни задължения
Готвене за детето, Пране за детето, Гладене детски дрехи, Хранене, Разходка, Бихте ли взимали детето от училище/детска градина?, Бихте ли взимали детето от извънкласни занимания

За мен

Любими занимания
Пеене, Рисуване, Танци
Любими занимания
Чужд език
В момента уча
Не пуша
Разбирам се с домашни любимци
Начална педагогика

Работа

Бихте ли се отзовали на уговорка с родител в последния момент?
Опит със близнаци
На разположение съм за работа през нощта
Бихте ли се грижили за дете със специални нужди?
Бихте ли гледали дете в чужбина?
Търся си работа

Потвърждения

Изброените методи по които сме потвърдили този профил
Препоръки
Лично Интервюиран/а
Преминал/а психо-тест
Телефон
Email

Работен график

На Повикване
Почасово
Целодневно
 • Пон
 • Вто
 • Сря
 • Чет
 • Пет
 • Съб
 • Нед

Искам да се свържа с Катя?

Желаеш да разбереш повече дали Катя е свободен/а да работи, дали отговаря на твоите изисквания и дали е готова да поеме подобен ангажимент?
Свържи се с Катя

Запази   (/)

Запази още поне профила и след това изпрати своята оферта към тях. Опиши какво търсиш и ние ще изпратим офертата до избраните кандидати.
Запази
Изпрати
Вече работи

4 Препоръки

Ралица
#1 05 Яну 2022 5

Когато дъщеря ми навърши пет месеца, Катя започна да ми помага в грижите за нея. Вече повече от една година Катя е незаменим помощник за нашето семейство и огромна подкрепа в отглеждането на детето.
Освен фиксирания ежеседмичен ангажимент, който сме изградили, Катя винаги е успявала да реагира в извънредни не планирани ситуации, в които имаме нужда от помощ. Също така ни е придружавала в семейни пътувания и ни е помагала в грижите за детето извън дома.
Начинът й на общуване с детето и подходът й в различни ситуации създаде в семейството ни голямо доверие към нея. Винаги е забавна и усмихната, като проявява спокойствие в по-сложни ситуации, които изискват повече внимание към детето. Наред с това е и желанието да учи дъщеря ми на нови неща и да създава и затвърждава добрите навици в нея. Винаги се е съобразявала с изискванията ми в грижите към детето и е изпълнявала стриктно изградения от мен режим на детето. Във времето съм възприела доста неща от подхода й и опита, които има в отглеждането на деца.
Грижовното й отношение към дъщеря ми и отговорността, с която подхожда към всеки от поетите ангажименти са качества, които отличават Катя. Препоръката ми към работата й е безусловна, като за всяко семейство ще бъде да преимущество Катя да се грижи за децата им.
Милен
#2 17 Дек 2020 5

Катя Георгиева беше наета през месец ноември 2015 година, за да се грижи целодневно за по-малкия ми син Калоян Йорданов. Тогава той бе на I година и задълженията й включваха изцяло обгрижване на Детето като хранене, разходки и приспиване. Катя помагаше и в грижите за големия ми син Кристиян Йорданов, когато имахме извънредни ситуации( болест или училищни ваканции). Тя успяваше да съчетае грижите за Двамата абсолютно адекватно според възрастта им и ангажираше вниманието им с всякакви развлекателни игри, разходки навън и др.
Г-жа Георгиева работеше за моето семейство в период на три годи половина, като причина за нейното освобождаване е порастването сина ми и приемането му в Детска градина.
Бих описал Катя Георгиева, като добра, внимателна, с подход и грижа към Децата и дома, изпълнителен и опговорен човек, а Децата я възприемаха, като член на семейството.
Изключително сме доволни аз и съпругата ми от работата и грижата на Катя за децата ни и горещо я препоръчваме за Детегледачка.


Ваня
#3 17 Дек 2020 5

за Катя Георгиева
С настоящата препоръка изказвам своята благодарност и висока оценка за Георгиева. От ноември 2019 г. Катя пое ангажимент да се грижи за двете ни деца -е и момче на 2 г, 2 пъти седмично. За много кратко време тя успя дл спечели непринудения си и изключително адекватен подход, така че децата от самото начало (.е привързаха към нея и нямат търпение да я видят отново и отново.
Ангажиментът на Катя включва хранене, преобличане, разходки, игри, решаване на задачи, четене на приказки, вечерен тоалет, приспиване. Катя е изключително точна и от.дэворгз,з, Изпълнява стриктно и с лекота задачите, които й се възлагат. Отнася се кол децага с търпение, разбиране и топлота. Тя е слънчева, възпитана и най-важното притежава невероятен за работа с деца.
Препоръчвам Катя Георгиева на всички родители, които желаят децата им да получат отлични грижи и възпитание и същевременно да се чувстват обичани.
София, 05.06.2020 г.


Елина
#4 17 Дек 2020 5

Катя Николова Георгиева се грижеше почасово за нашата дъщеря Елизабет в периода от нейните 7 месеца до 1 година. Тя беше истинско богатство за нея и нашето семейство. Още от първият момент можехме да и се доверим, тя веднага намери подход и спечели нашата малка принцеса, като я извеждаше на разходки, играеше с нея, четеше и приказки, редяха пъзели и всякакви други игри развиващи физически и умствено детето ни, допълнително и приготвяше храна, както и подреждаше стаята и дрехите и. Катя е изключително активен и жизнен човек, който съумя да се справи и с нашето куче (лабрадор на 18 месеца), човек който децата просто обичат. Съжаляваме, че поради обстоятелствата Катя не можа да поеме целодневните грижи за нашата дъщеря, при нея тя не усещаше нашето отсъствие.
При нужда сме готови да потвърдим горе написаното, както и да ви разкажем още неща, с които Катя ще помогне на вас и вашето дете.


Зареди още
 • []
  год. лв/час
   
Изпрати
Запази
Вече работи
Запази още поне профила и след това изпрати своята оферта към тях.
Опиши какво търсиш и ние ще изпратим офертата до избраните кандидати.
(/)
×

За кой град и район си търсите детегледачка?

Търсенето за чужбина се извършва само, като Премиум подбор, защото в момента нашата платформа не поддържа търсене извън София и Варна.

Колко часа ще имате нужда от бавачка?

На какъв график?


Кога са родени твоите деца?
  Кога имаш нужда от детегледачка?
  Можем да извършим подбора на детегледачка вместо теб, срещу заплащане, но ако желаеш можеш да публикуваш и безплатно търсене.
  Премиум подбор
  Ние ще потърсим опитна и препоръчана детегледачка вместо теб, лично ще интервюираме всички кандидати, ще им изградим психопрофил, ще проверим техните препоръки и документи.
  • Спести време

   Специалисти в подбора ще свършат всичко вместо теб
  • Проверени

   Лично ще интервюираме и проверим техните препоръки
  • Опитни

   С богат опит и препоръки от други родители
  • 3 месеца гаранция

   Ако избраната бавачка не ти допадне, ще намерим нова напълно безплатно

  • Депозит

   Заплаща се депозит {amount}лв, за да стартираме търсенето
   (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
  • Остатък

   Останалата сума от {amount}лв се заплаща, когато наемеш своята детегледачка
  • Заплащане

   Заплаща се {amount}лв за изпълнението на услугата, докато ти се наслаждаваш на твоето свободно време!
   (Сумата е дължима едва след като се чуем по телефона и договорим всичко по ангажимента)
  • Отстъпка

   Подпишете до {date} и ще получите {amount} отстъпка от цената!
  Имаш още въпроси?
  Ако имаш още въпроси или неяснота - свържи се с нас. Звънни ни на +359889323253, пиши ни имейл на info@bavachki.bg или заповядай в нашият офис на адрес: гр. София, бул. Александър Стамболийски 34.
  Или ако предпочиташ можеш да си чатиш с нас ни пиши във Viber или в Messenger

  Избирам Премиум подбор
  или
  Безплатно намиране
  Ние ще ти предоставим нашата платформа за използване напълно безплатно. В нея ще можеш да публикуваш обява, да събереш кандидатури, да разгледаш профилите им, да се свържеш с всяка една и да уговориш интервюта.
  Избирам Безплатно намиране
  Как можем да се свържем с теб при нови кандидатури?
  Успешно влезе със своят Facebook профил.
  Повече няма да те питаме за парола, но ще имаме нужда от твоят имейл и телефон, за да ти изпращаме кандидатурите.

  Вече имаш профил? Влез с него, преди да публикуваш.
  С имейл и паролата въведена тук ще можеш да влизаш в своят профил,